Nabeschouwing Ružomberok - Pohronie (2-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 13:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Ružomberok het zaterdag 13 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Pohronie. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbalový štadión MFK Ružomberok in Ružomberok.

Via de Ružomberok - Pohronie live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ružomberok - Pohronie (2-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Ružomberok en Pohronie is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ružomberok. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ružomberok kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Marian Chobot. Ružomberok vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van David Jackuliak op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Pohronie de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Jakub Jordan Jokel. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Pohronie kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Ružomberok dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Ružomberok - Pohronie
Goals
2
1
Balbezit
49%
51%
Schoten totaal
10
13
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
98
140
Gevaarlijke aanvallen
50
72
Corners
5
4
Wissels
9
6
LIVE Ružomberok - Pohronie 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ružomberok - Pohronie teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Ružomberok Doelpunt Marian Chobot Ružomberok 1-0
54' Doelpunt Ružomberok Doelpunt David Jackuliak Ružomberok 2-0
74' Doelpunt Pohronie Doelpunt Jakub Jordan Jokel Pohronie 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ružomberok - Pohronie
Opstellingen Ružomberok - Pohronie

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ružomberok - Pohronie

Ružomberok en Pohronie treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Ružomberok en Pohronie elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Ružomberok 0
Winst Pohronie 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ružomberok - Pohronie Opstelling Ružomberok Opstelling Pohronie Live Ružomberok - Pohronie Live Ružomberok - Pohronie kijken Ružomberok - Pohronie kijken Live Ružomberok - Pohronie stream Ružomberok - Pohronie Fox Sports Nabeschouwing Ružomberok - Pohronie Uitslag Ružomberok - Pohronie Statistieken Ružomberok - Pohronie Vriendschappelijk clubs 2024 Ružomberok - Pohronie wedden Ružomberok - Pohronie gokken Ružomberok - Pohronie Unibet