Nabeschouwing Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec (2-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 13:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Ružomberok het zaterdag 20 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Zagłębie Sosnowiec. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbalový štadión MFK Ružomberok in Ružomberok.

Via de Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec (2-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Ružomberok en Zagłębie Sosnowiec is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ružomberok. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Zagłębie Sosnowiec kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Marek Fabry . Ružomberok kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Samuel Lavrincik, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette Jan Maslo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ružomberok de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Ružomberok dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec
Goals
2
1
Gele kaarten
0
1
Aanvallen
132
114
Gevaarlijke aanvallen
68
47
Corners
8
1
Wissels
12
14
LIVE Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Zagłębie Sosnowiec Doelpunt Marek Fabry  Zagłębie Sosnowiec 0-1
43' Doelpunt Ružomberok Doelpunt Samuel Lavrincik Ružomberok 1-1
59' Doelpunt Ružomberok Doelpunt Jan Maslo Ružomberok 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec
Opstellingen Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec

Ružomberok en Zagłębie Sosnowiec treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Ružomberok en Zagłębie Sosnowiec elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Ružomberok 0
Winst Zagłębie Sosnowiec 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec Opstelling Ružomberok Opstelling Zagłębie Sosnowiec Live Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec Live Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec kijken Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec kijken Live Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec stream Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec Fox Sports Nabeschouwing Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec Uitslag Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec Statistieken Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec Vriendschappelijk clubs 2024 Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec wedden Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec gokken Ružomberok - Zagłębie Sosnowiec Unibet