Nabeschouwing Salzburg - Bodø / Glimt (6-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 19 januari 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Salzburg het vrijdag 19 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bodø / Glimt. De wedstrijd wordt gespeeld in Marbella Football Center - Sur 1 in San Pedro de Alcántara.

Via de Salzburg - Bodø / Glimt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Bodø / Glimt (6-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Salzburg en Bodø / Glimt is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Fernando , waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Salzburg vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Petar Ratkov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Salzburg, waarmee Petar Ratkov zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Salzburg geen gas terug, waardoor in de 76e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Roko Simic. De 5-0 voor Salzburg volgde even later in de 83e minuut nadat Andreas Ulmer namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 86e minuut en kwam op naam te staan van Salzburg speler Adam Daghim, die daarmee tekende voor de 6-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 6-0 eindstand in het voordeel van Salzburg, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Salzburg - Bodø / Glimt 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Bodø / Glimt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Salzburg Doelpunt Fernando  Salzburg 1-0
37' Wissel Salzburg Wissel Oumar Solet voor Samson Baidoo Salzburg
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel Fredrik Sjøvold voor Sondre Brunstad Fet Bodø / Glimt
46' Wissel Salzburg Wissel Andreas Ulmer voor Daouda Guindo  Salzburg
46' Wissel Salzburg Wissel Brede Moe voor Brice Wembangomo Salzburg
46' Wissel Salzburg Wissel Petar Ratkov voor Luka Sucic Salzburg
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel Bryan Okoh  voor Mamady Diambou  Bodø / Glimt
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel Nino Zugelj voor Oscar Forsmo Kapskarmo Bodø / Glimt
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel Daniel Bassi voor Amahl Pellegrino Bodø / Glimt
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel Fredrik Bjørkan voor Adam Sørensen Bodø / Glimt
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel Odin Bjørtuft voor Isak Helstad Amundsen Bodø / Glimt
46' Wissel Salzburg Wissel Albert Grønbæk voor Tobias Gulliksen Salzburg
46' Wissel Salzburg Wissel Timo Horn voor Alexander Schlager Salzburg
46' Wissel Salzburg Wissel Adam Daghim voor Fernando  Salzburg
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel Roko Simic voor Oscar Gloukh Bodø / Glimt
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel Ulrik Saltnes voor Patrick Berg Bodø / Glimt
46' Wissel Salzburg Wissel Marius Lode voor Jostein Gundersen Salzburg
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel Leandro Morgalla voor Amar Dedic Bodø / Glimt
58' Doelpunt Salzburg Doelpunt Petar Ratkov met assist van Leandro Morgalla Salzburg 2-0
59' Doelpunt Salzburg Doelpunt Petar Ratkov met assist van Mads Bidstrup Salzburg 3-0
59' Wissel Salzburg Wissel Raphael Hofer voor Strahinja Pavlovic Salzburg
59' Wissel Bodø / Glimt Wissel Magnus Brøndbo voor Julian Faye Lund Bodø / Glimt
68' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor Petter Nosa Dahl Bodø / Glimt
70' Wissel Bodø / Glimt Wissel Omar Elabdellaoui voor Marius Lode Bodø / Glimt
70' Wissel Salzburg Wissel Aleksa Terzic voor Mads Bidstrup Salzburg
75' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Leandro Morgalla Salzburg
76' Doelpunt Salzburg Doelpunt Roko Simic met assist van Adam Daghim Salzburg 4-0
77' Wissel Salzburg Wissel Lawrence Agyekum voor Oumar Solet Salzburg
77' Wissel Bodø / Glimt Wissel Isak Sjong voor Magnus Brøndbo Bodø / Glimt
83' Doelpunt Salzburg Doelpunt Andreas Ulmer met assist van Petar Ratkov Salzburg 5-0
86' Doelpunt Salzburg Doelpunt Adam Daghim met assist van Lucas Gourna-Douath Salzburg 6-0