Nabeschouwing San Lorenzo - Gimnasia La Plata (0-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 16 januari 2024 - 02:15 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt San Lorenzo het dinsdag 16 januari 2024 om 02:15 uur in eigen huis op tegen Gimnasia La Plata. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Gran Parque Central in Montevideo.

Via de San Lorenzo - Gimnasia La Plata live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Lorenzo - Gimnasia La Plata (0-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen San Lorenzo en Gimnasia La Plata is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gimnasia La Plata. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door Ivo Mammini, waarmee Gimnasia La Plata met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Gimnasia La Plata de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE San Lorenzo - Gimnasia La Plata 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Lorenzo - Gimnasia La Plata teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Gimnasia La Plata Gele kaart voor Yonatan Cabral Gimnasia La Plata
46' Wissel San Lorenzo Wissel Tobías Medina voor Manuel Insaurralde San Lorenzo
46' Wissel San Lorenzo Wissel Francisco Perruzzi voor Eric Remedi San Lorenzo
46' Wissel San Lorenzo Wissel Carlos Sánchez voor Elian Irala San Lorenzo
46' Wissel Gimnasia La Plata Wissel Franco Troyansky voor Eric Ramírez Gimnasia La Plata
54' Wissel Gimnasia La Plata Wissel Lucas Castro voor Pablo De Blasis Gimnasia La Plata
54' Wissel Gimnasia La Plata Wissel Rodrigo Gallo voor Gustavo Canto Gimnasia La Plata
54' Wissel Gimnasia La Plata Wissel Juan Pintado voor Guillermo Enrique Gimnasia La Plata
54' Wissel Gimnasia La Plata Wissel Matías Ramírez voor David Zalazar Gimnasia La Plata
65' Wissel Gimnasia La Plata Wissel Cristian Colmán voor Rodrigo Castillo Gimnasia La Plata
65' Wissel Gimnasia La Plata Wissel Ivo Mammini voor Benjamín Domínguez Gimnasia La Plata
75' Wissel Gimnasia La Plata Wissel Matías Miranda  voor Lucas Castro Gimnasia La Plata
85' Gele kaart San Lorenzo Gele kaart voor Gastón Campi San Lorenzo
90' Doelpunt Gimnasia La Plata Doelpunt Ivo Mammini Gimnasia La Plata 0-1
92' Gele kaart Gimnasia La Plata Gele kaart voor Franco Troyansky Gimnasia La Plata
93' Gele kaart Gimnasia La Plata Gele kaart voor Gimnasia La Plata
93' Gele kaart San Lorenzo Gele kaart voor Jhohan Romaña San Lorenzo