Nabeschouwing Sarpsborg 08 - AIK (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 9 februari 2024 - 20:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Sarpsborg 08 het vrijdag 9 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AIK. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Sarpsborg 08 - AIK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sarpsborg 08 - AIK (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Sarpsborg 08 en AIK is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sarpsborg 08. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Niklas Sandberg, waarmee Sarpsborg 08 met 1-0 de leiding nam. Sarpsborg 08 vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Henrik Wendel Meister op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sarpsborg 08.

LIVE Sarpsborg 08 - AIK 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sarpsborg 08 - AIK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt Niklas Sandberg Sarpsborg 08 1-0
31' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor Jeppe Andersen Sarpsborg 08
36' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor N. Sandberg Sarpsborg 08
39' Gele kaart AIK Gele kaart voor Alexander Milosevic  AIK
39' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor Jo Inge Berget Sarpsborg 08
59' Gele kaart AIK Gele kaart voor Henrik Meister AIK
78' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt Henrik Wendel Meister Sarpsborg 08 2-0