Nabeschouwing Sarpsborg 08 - Moss (1-4) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 14:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Sarpsborg 08 het zaterdag 2 maart 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Moss. De wedstrijd wordt gespeeld in Sarpsborg Stadion in Sarpsborg.

Via de Sarpsborg 08 - Moss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sarpsborg 08 - Moss (1-4)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Sarpsborg 08 en Moss is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Moss. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Ian Hoffmann, waarmee Moss met 0-1 de leiding nam. Moss vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Thomas Klemetsen Jakobsen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut volgde een derde treffer van Moss, waarmee Eythor Bjørgolfsson zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 46 minuten deed Daniel Job iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Sarpsborg 08 werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 84e minuut wist Sebastian Pedersen namens Moss de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4. Na 89 minuten werd Henrik Wendel Meister van Sarpsborg 08 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Moss.

LIVE Sarpsborg 08 - Moss 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sarpsborg 08 - Moss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Moss Doelpunt Ian Hoffmann Moss 0-1
16' Doelpunt Moss Doelpunt Thomas Klemetsen Jakobsen Moss 0-2
26' Doelpunt Moss Doelpunt Eythor Bjørgolfsson Moss 0-3
46' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt Daniel Job Sarpsborg 08 1-3
84' Doelpunt Moss Doelpunt Sebastian Pedersen Moss 1-4
89' Rode kaart Sarpsborg 08 Rode kaart voor Henrik Wendel Meister Sarpsborg 08