Nabeschouwing Schalke 04 - AS Eupen (3-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 13:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Schalke 04 het zaterdag 13 januari 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

Via de Schalke 04 - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - AS Eupen (3-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Schalke 04 en AS Eupen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Schalke 04. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Schalke 04 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Simon Terodde. Schalke 04 vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Blendi Idrizi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van Schalke 04, waarmee Simon Terodde zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 69 minuten deed Alfred Finnbogason iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van AS Eupen werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor AS Eupen echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Schalke 04.

LIVE Schalke 04 - AS Eupen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt Simon Terodde met assist van Kenan Karaman Schalke 04 1-0
18' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt Blendi Idrizi met assist van Simon Terodde Schalke 04 2-0
22' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Amadou Keita  AS Eupen
59' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor Ron Schallenberg Schalke 04
62' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt Simon Terodde Schalke 04 3-0
65' Wissel Schalke 04 Wissel Dominick Drexler voor Keke Topp Schalke 04
65' Wissel Schalke 04 Wissel Derry Murkin voor Tobias Mohr Schalke 04
65' Wissel Schalke 04 Wissel Lino Tempelmann voor Marcin Kamiński Schalke 04
66' Wissel Schalke 04 Wissel Timo Baumgartl voor Keke Maximilian Topp Schalke 04
66' Wissel Schalke 04 Wissel Dominick Drexler voor Marcin Kamiński Schalke 04
66' Wissel Schalke 04 Wissel Bryan Lasme voor Tobias Mohr Schalke 04
66' Wissel Schalke 04 Wissel Lino Tempelmann voor Kenan Karaman Schalke 04
66' Wissel Schalke 04 Wissel Derry Murkin voor Blendi Idrizi Schalke 04
69' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Alfred Finnbogason AS Eupen 3-1
73' Wissel AS Eupen Wissel Isaac Christie-Davies voor Gary Magnee AS Eupen
73' Wissel AS Eupen Wissel Jan Král voor Oleksandr Filin AS Eupen
73' Wissel AS Eupen Wissel Karol Lorenzo Youndje Sihom voor Jason Davidson AS Eupen
76' Wissel Schalke 04 Wissel Henning Matriciani voor Tomáš Kalas Schalke 04
76' Wissel Schalke 04 Wissel Niklas Castelle voor Simon Terodde Schalke 04
81' Wissel AS Eupen Wissel Jaden Malhage voor Isaac Nuhu AS Eupen
86' Wissel Schalke 04 Wissel Jimmy Kaparos voor Ron Schallenberg Schalke 04