Nabeschouwing Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva (0-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 9 februari 2024 - 16:45 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Shabab Al Ahli Dubai het vrijdag 9 februari 2024 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Al-Nahyan Stadium in Abu Dhabi.

Via de Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva (0-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Shabab Al Ahli Dubai en Spartak Moskva is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Spartak Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Mikhail Ignatov. Spartak Moskva vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mikhail Ignatov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Spartak Moskva, waarmee Christopher Martins Pereira zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Spartak Moskva geen gas terug, waardoor in de 84e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Anton Zinkovskiy. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Spartak Moskva. Deze werd gescoord door Manfred Ugalde in de 87e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 0-1 eindstand in het voordeel van Spartak Moskva.

Wedstrijdstatistieken Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva
Balbezit
30%
70%
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
8
12
Gevaarlijke aanvallen
4
7
LIVE Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Mikhail Ignatov Spartak Moskva 0-1
28' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Mikhail Ignatov Spartak Moskva 0-2
54' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Christopher Martins Pereira Spartak Moskva 0-3
84' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Anton Zinkovskiy Spartak Moskva 0-4
87' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Manfred Ugalde Spartak Moskva 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva
Opstellingen Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva

Shabab Al Ahli Dubai en Spartak Moskva treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Shabab Al Ahli Dubai en Spartak Moskva elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Shabab Al Ahli Dubai 0
Winst Spartak Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva Opstelling Shabab Al Ahli Dubai Opstelling Spartak Moskva Live Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva Live Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva kijken Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva kijken Live Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva stream Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva Fox Sports Nabeschouwing Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva Uitslag Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva Statistieken Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva Vriendschappelijk clubs 2024 Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva wedden Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva gokken Shabab Al Ahli Dubai - Spartak Moskva Unibet