Nabeschouwing Sigma Olomouc - Vejle (0-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Sigma Olomouc het zaterdag 3 februari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Vejle. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Sigma Olomouc - Vejle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sigma Olomouc - Vejle (0-0)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Sigma Olomouc en Vejle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 85 minuten. Ebrima Singhateh maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sigma Olomouc vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Vejle het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk Victor Lind die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 0-0 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Sigma Olomouc - Vejle
LIVE Sigma Olomouc - Vejle 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sigma Olomouc - Vejle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

85' Penalty Sigma Olomouc Penalty Ebrima Singhateh Sigma Olomouc 1-0
93' Doelpunt Vejle Doelpunt Victor Lind Vejle 1-1