Nabeschouwing Sion - Annecy (0-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 19 januari 2024 - 19:30 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Sion het vrijdag 19 januari 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Annecy.

Via de Sion - Annecy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sion - Annecy (0-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Sion en Annecy is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Annecy. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Brian Beyer, waarmee Annecy met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Annecy.

Wedstrijdstatistieken Sion - Annecy
LIVE Sion - Annecy 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sion - Annecy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Annecy Doelpunt Brian Beyer Annecy 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sion - Annecy
Opstellingen Sion - Annecy

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sion - Annecy

Sion en Annecy treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Sion en Annecy elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Sion 0
Winst Annecy 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sion - Annecy Opstelling Sion Opstelling Annecy Live Sion - Annecy Live Sion - Annecy kijken Sion - Annecy kijken Live Sion - Annecy stream Sion - Annecy Fox Sports Nabeschouwing Sion - Annecy Uitslag Sion - Annecy Statistieken Sion - Annecy Vriendschappelijk clubs 2024 Sion - Annecy wedden Sion - Annecy gokken Sion - Annecy Unibet