Nabeschouwing SJK - Paide (3-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 18:45 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt SJK het zaterdag 13 januari 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Paide. De wedstrijd wordt gespeeld in OmaSP Stadion in Seinajoki.

Via de SJK - Paide live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SJK - Paide (3-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen SJK en Paide is geëindigd in een 3-0 overwinning voor SJK. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door R. Karjalainen, waarmee SJK met 1-0 de leiding nam. SJK vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Otto Kemppainen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van SJK, waarmee Kasper Paananen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor SJK dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken SJK - Paide
Goals
3
0
LIVE SJK - Paide 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SJK - Paide teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt SJK Doelpunt R. Karjalainen SJK 1-0
36' Doelpunt SJK Doelpunt Otto Kemppainen SJK 2-0
50' Doelpunt SJK Doelpunt Kasper Paananen SJK 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting SJK - Paide
Opstellingen SJK - Paide

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing SJK - Paide

SJK en Paide treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat SJK en Paide elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst SJK 0
Winst Paide 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
SJK - Paide Opstelling SJK Opstelling Paide Live SJK - Paide Live SJK - Paide kijken SJK - Paide kijken Live SJK - Paide stream SJK - Paide Fox Sports Nabeschouwing SJK - Paide Uitslag SJK - Paide Statistieken SJK - Paide Vriendschappelijk clubs 2024 SJK - Paide wedden SJK - Paide gokken SJK - Paide Unibet