Nabeschouwing SKA Khabarovsk - Fakel (2-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 18 februari 2024 - 09:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt SKA Khabarovsk het zondag 18 februari 2024 om 09:00 uur in eigen huis op tegen Fakel. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de SKA Khabarovsk - Fakel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SKA Khabarovsk - Fakel (2-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen SKA Khabarovsk en Fakel is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Fakel. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Andrey Nikitin, waarmee SKA Khabarovsk met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van zorgde ervoor dat SKA Khabarovsk op 2-0 kwam te staan in de 72e minuut. In de 77e minuut wist Fakel de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Maksim Maksimov.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Kirill Simonov de 2-2 maakte voor Fakel. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Fakel dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Maksim Maksimov de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Fakel.

Wedstrijdstatistieken SKA Khabarovsk - Fakel
Goals
2
3
LIVE SKA Khabarovsk - Fakel 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SKA Khabarovsk - Fakel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt SKA Khabarovsk Doelpunt Andrey Nikitin SKA Khabarovsk 1-0
72' Eigen doelpunt SKA Khabarovsk Eigen doelpunt SKA Khabarovsk 2-0
77' Doelpunt Fakel Doelpunt Maksim Maksimov Fakel 2-1
84' Doelpunt Fakel Doelpunt Kirill Simonov Fakel 2-2
87' Doelpunt Fakel Doelpunt Maksim Maksimov Fakel 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting SKA Khabarovsk - Fakel
Opstellingen SKA Khabarovsk - Fakel

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing SKA Khabarovsk - Fakel

SKA Khabarovsk en Fakel treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat SKA Khabarovsk en Fakel elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst SKA Khabarovsk 0
Winst Fakel 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
SKA Khabarovsk - Fakel Opstelling SKA Khabarovsk Opstelling Fakel Live SKA Khabarovsk - Fakel Live SKA Khabarovsk - Fakel kijken SKA Khabarovsk - Fakel kijken Live SKA Khabarovsk - Fakel stream SKA Khabarovsk - Fakel Fox Sports Nabeschouwing SKA Khabarovsk - Fakel Uitslag SKA Khabarovsk - Fakel Statistieken SKA Khabarovsk - Fakel Vriendschappelijk clubs 2024 SKA Khabarovsk - Fakel wedden SKA Khabarovsk - Fakel gokken SKA Khabarovsk - Fakel Unibet