Nabeschouwing Slaven Koprivnica - Kapfenberger SV (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 10 januari 2024 - 11:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Slaven Koprivnica het woensdag 10 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Kapfenberger SV. De wedstrijd wordt gespeeld in Gradski Stadion in Koprivnica.

Via de Slaven Koprivnica - Kapfenberger SV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slaven Koprivnica - Kapfenberger SV (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Slaven Koprivnica en Kapfenberger SV is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Slaven Koprivnica. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Tomislav Strkalj, waarmee Slaven Koprivnica met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Slaven Koprivnica.

LIVE Slaven Koprivnica - Kapfenberger SV 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slaven Koprivnica - Kapfenberger SV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt Tomislav Strkalj Slaven Koprivnica 1-0
46' Wissel Slaven Koprivnica Wissel Mihail Caimacov voor Matej Sakota Slaven Koprivnica
46' Wissel Slaven Koprivnica Wissel Filip Hlevnjak voor Filip Krušelj Slaven Koprivnica
46' Wissel Slaven Koprivnica Wissel Zvonimir Katalinić voor Michael Agbekpornu Slaven Koprivnica
46' Wissel Slaven Koprivnica Wissel Ivan Lepinjica voor Adrian Liber Slaven Koprivnica
46' Wissel Slaven Koprivnica Wissel Marko Martinaga voor Samuel Nongoh Slaven Koprivnica
46' Wissel Slaven Koprivnica Wissel Vinko Medjimorec voor Tomislav Bozic Slaven Koprivnica
46' Wissel Slaven Koprivnica Wissel Bujar Pllana voor Marco Boras Slaven Koprivnica
46' Wissel Slaven Koprivnica Wissel Erik Riđan voor Daniel Stefulj Slaven Koprivnica
46' Wissel Slaven Koprivnica Wissel Ivan Covic voor Ivan Susak Slaven Koprivnica
46' Wissel Slaven Koprivnica Wissel Dilan Ortíz voor Tomislav Strkalj Slaven Koprivnica
46' Wissel Slaven Koprivnica Wissel Benedik Mioc voor Tomaž Brdik Slaven Koprivnica
70' Wissel Slaven Koprivnica Wissel Frano Vlašić voor Erik Riđan Slaven Koprivnica