Nabeschouwing Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb (0-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 16 januari 2024 - 14:30 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Slaven Koprivnica het dinsdag 16 januari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Lokomotiva Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Gradski Stadion in Koprivnica.

Via de Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb (0-0)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Slaven Koprivnica en Lokomotiva Zagreb geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Slaven Koprivnica en Lokomotiva Zagreb gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Lokomotiva Zagreb kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
5
1
Schoten totaal
5
9
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
106
150
Gevaarlijke aanvallen
38
98
Corners
3
9
Wissels
7
6
LIVE Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Gele kaart Slaven Koprivnica Gele kaart voor Slaven Koprivnica
44' Gele kaart Slaven Koprivnica Gele kaart voor Slaven Koprivnica
56' Gele kaart Lokomotiva Zagreb Gele kaart voor Lokomotiva Zagreb
65' Gele kaart Slaven Koprivnica Gele kaart voor Slaven Koprivnica
70' Gele kaart Slaven Koprivnica Gele kaart voor Slaven Koprivnica
78' Gele kaart Slaven Koprivnica Gele kaart voor Slaven Koprivnica
Video hoogtepunten en samenvatting Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb
Opstellingen Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb

Slaven Koprivnica en Lokomotiva Zagreb treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Slaven Koprivnica en Lokomotiva Zagreb elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Slaven Koprivnica 0
Winst Lokomotiva Zagreb 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb Opstelling Slaven Koprivnica Opstelling Lokomotiva Zagreb Live Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb Live Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb kijken Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb kijken Live Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb stream Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb Fox Sports Nabeschouwing Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb Uitslag Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb Statistieken Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb Vriendschappelijk clubs 2024 Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb wedden Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb gokken Slaven Koprivnica - Lokomotiva Zagreb Unibet