Nabeschouwing Slaven Koprivnica - Rudar (9-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Slaven Koprivnica het zaterdag 13 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Rudar. De wedstrijd wordt gespeeld in Gradski Stadion in Koprivnica.

Via de Slaven Koprivnica - Rudar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slaven Koprivnica - Rudar (9-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Slaven Koprivnica en Rudar is geëindigd in een 9-1 overwinning voor Slaven Koprivnica. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 9-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Tomislav Strkalj, waarmee Slaven Koprivnica met 1-0 de leiding nam. Slaven Koprivnica vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Matej Sakota op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van Slaven Koprivnica, waarmee Tomislav Strkalj zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Slaven Koprivnica geen gas terug, waardoor in de 35e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Samuel Nongoh. Na 41 minuten wist Rudar eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van Arsenije Čepić bracht het de achterstand terug tot 4-1. In de 47e minuut was het Questaj van Slaven Koprivnica wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Het volgende doelpunt van Slaven Koprivnica viel in de 53e minuut en betekende de 6-1. Het doelpunt kwam op naam van Mihail Caimacov. In de 61e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door Benedik Mioc van Slaven Koprivnica die daarmee tekende voor de 7-1. In de 72e minuut en werd het 8-1 via Frano Vlašić speler Slaven Koprivnica. Uiteindelijk zou er nog één laatste keer gescoord worden in deze wedstrijd door Slaven Koprivnica, wat het slotstuk betekende van deze enerverende wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 9-1 stand in het voordeel van Slaven Koprivnica.

Wedstrijdstatistieken Slaven Koprivnica - Rudar
Goals
9
1
Corners
2
1
Wissels
12
7
LIVE Slaven Koprivnica - Rudar 9-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slaven Koprivnica - Rudar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt Tomislav Strkalj Slaven Koprivnica 1-0
16' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt Matej Sakota Slaven Koprivnica 2-0
30' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt Tomislav Strkalj Slaven Koprivnica 3-0
35' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt Samuel Nongoh Slaven Koprivnica 4-0
41' Doelpunt Rudar Doelpunt Arsenije Čepić Rudar 4-1
47' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt Questaj Slaven Koprivnica 5-1
53' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt Mihail Caimacov Slaven Koprivnica 6-1
61' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt Benedik Mioc Slaven Koprivnica 7-1
72' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt Frano Vlašić Slaven Koprivnica 8-1
82' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt Benedik Mioc Slaven Koprivnica 9-1
Video hoogtepunten en samenvatting Slaven Koprivnica - Rudar
Opstellingen Slaven Koprivnica - Rudar

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Slaven Koprivnica - Rudar

Slaven Koprivnica en Rudar treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Slaven Koprivnica en Rudar elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Slaven Koprivnica 0
Winst Rudar 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Slaven Koprivnica - Rudar Opstelling Slaven Koprivnica Opstelling Rudar Live Slaven Koprivnica - Rudar Live Slaven Koprivnica - Rudar kijken Slaven Koprivnica - Rudar kijken Live Slaven Koprivnica - Rudar stream Slaven Koprivnica - Rudar Fox Sports Nabeschouwing Slaven Koprivnica - Rudar Uitslag Slaven Koprivnica - Rudar Statistieken Slaven Koprivnica - Rudar Vriendschappelijk clubs 2024 Slaven Koprivnica - Rudar wedden Slaven Koprivnica - Rudar gokken Slaven Koprivnica - Rudar Unibet