Nabeschouwing Slavia Praag - SønderjyskE (4-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 16 januari 2024 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Slavia Praag het dinsdag 16 januari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen SønderjyskE. De wedstrijd wordt gespeeld in Sinobo stadium in Praha.

Via de Slavia Praag - SønderjyskE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - SønderjyskE (4-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Slavia Praag en SønderjyskE is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Slavia Praag. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Muhamed Tijani, waarmee Slavia Praha met 1-0 de leiding nam. Slavia Praha vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mick van Buren op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Ondrej Zmrzly dacht na 46 minuten te scoren voor Slavia Praha, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Slavia Praha via Dalton Wilkins, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 4-0 stand in het voordeel van Slavia Praag.

LIVE Slavia Praag - SønderjyskE 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - SønderjyskE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Muhamed Tijani met assist van Oscar Dorley Slavia Praha 1-0
31' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Mick van Buren met assist van Michal Tomic Slavia Praha 2-0
42' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor Ales Mandous Slavia Praha
45' Gele kaart SønderjyskE Gele kaart voor Simon Maass SønderjyskE
46' Wissel Slavia Praha Wissel Conrad Wallem voor Mick van Buren Slavia Praha
46' Wissel SønderjyskE Wissel Mads Agger voor Peter Christiansen SønderjyskE
46' Wissel SønderjyskE Wissel Sören Andreasen voor Olti Hyseni SønderjyskE
46' Wissel Slavia Praha Wissel Marcus Kristensen voor Ivan Nikolov Slavia Praha
46' Wissel Slavia Praha Wissel Kristoffer Jörgensen voor Sefer Emini Slavia Praha
46' Wissel SønderjyskE Wissel Vaclav Jurecka voor Boluwatife Victor Ogungbayi SønderjyskE
46' Wissel Slavia Praha Wissel Mojmir Chytil voor Muhamed Tijani Slavia Praha
46' Wissel SønderjyskE Wissel El Hadji Malick Diouf voor Andres Dumitrescu SønderjyskE
46' Wissel Slavia Praha Wissel Anders Bergholt Pedersen voor José Gallegos Slavia Praha
46' Wissel Slavia Praha Wissel Lukas Provod voor Stanislav Tecl Slavia Praha
46' Wissel Slavia Praha Wissel David Doudera voor Michal Tomic Slavia Praha
46' Wissel Slavia Praha Wissel Tomas Holes voor Tomáš Vlček Slavia Praha
46' Wissel Slavia Praha Wissel Sheriff Sinyan voor Jan Bořil Slavia Praha
46' Wissel SønderjyskE Wissel Jan Sirotník voor Ales Mandous SønderjyskE
46' Wissel Slavia Praha Wissel Gustav Wagner voor Marc Dal Hende Slavia Praha
46' Wissel Slavia Praha Wissel Christos Zafeiris voor Jakub Hromada Slavia Praha
46' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Ondrej Zmrzly met assist van Oscar Dorley Slavia Praha
51' Wissel SønderjyskE Wissel Lukas Provod voor Mojmir Chytil SønderjyskE 3-0
70' Wissel SønderjyskE Wissel Dalton Wilkins voor Nicolai Flö SønderjyskE
72' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Dalton Wilkins met assist van Atli Barkarson  Slavia Praha
77' Wissel Slavia Praha Wissel Conrad Wallem voor Mojmir Chytil Slavia Praha 4-0
79' Wissel Slavia Praha Wissel J. Lacko voor Lukas Provod Slavia Praha