Nabeschouwing Slovan Bratislava II - Lisen (0-4) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Slovan Bratislava II het zaterdag 20 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Lisen. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Slovan Bratislava II - Lisen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava II - Lisen (0-4)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Slovan Bratislava II en Lisen is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Lisen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Pavel Sokol, waarmee Lisen met 0-1 de leiding nam. Lisen vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Adam Vlasák op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Lisen, waarmee Adam Vlasák zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Lisen in de 86e minuut, nadat Adam Vlasák de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Lisen.

Wedstrijdstatistieken Slovan Bratislava II - Lisen
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
6
9
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
70
73
Gevaarlijke aanvallen
30
35
Corners
1
3
LIVE Slovan Bratislava II - Lisen 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava II - Lisen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Doelpunt Lisen Doelpunt Pavel Sokol Lisen 0-1
65' Doelpunt Lisen Doelpunt Adam Vlasák Lisen 0-2
76' Doelpunt Lisen Doelpunt Adam Vlasák Lisen 0-3
86' Doelpunt Lisen Doelpunt Adam Vlasák Lisen 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava II - Lisen
Opstellingen Slovan Bratislava II - Lisen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Slovan Bratislava II - Lisen

Slovan Bratislava II en Lisen treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Slovan Bratislava II en Lisen elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Slovan Bratislava II 0
Winst Lisen 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Slovan Bratislava II - Lisen Opstelling Slovan Bratislava II Opstelling Lisen Live Slovan Bratislava II - Lisen Live Slovan Bratislava II - Lisen kijken Slovan Bratislava II - Lisen kijken Live Slovan Bratislava II - Lisen stream Slovan Bratislava II - Lisen Fox Sports Nabeschouwing Slovan Bratislava II - Lisen Uitslag Slovan Bratislava II - Lisen Statistieken Slovan Bratislava II - Lisen Vriendschappelijk clubs 2024 Slovan Bratislava II - Lisen wedden Slovan Bratislava II - Lisen gokken Slovan Bratislava II - Lisen Unibet