Nabeschouwing Slovan Liberec - Miedź Legnica (3-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 12:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Slovan Liberec het zaterdag 13 januari 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Miedź Legnica. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion u Nisy in Liberec.

Via de Slovan Liberec - Miedź Legnica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Liberec - Miedź Legnica (3-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Slovan Liberec en Miedź Legnica is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Slovan Liberec. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Olaf Kok, waarmee Slovan Liberec met 1-0 de leiding nam. Slovan Liberec vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lukáš Letenay op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Lubomir Tupta van Slovan Liberec die de 3-0 wist te maken in de 88e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Slovan Liberec dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Slovan Liberec - Miedź Legnica 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Liberec - Miedź Legnica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt Olaf Kok Slovan Liberec 1-0
28' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt Lukáš Letenay Slovan Liberec 2-0
46' Wissel Slovan Liberec Wissel Ahmad Ghali voor Dominik Preisler Slovan Liberec
46' Wissel Slovan Liberec Wissel Lukas Hasalik voor Hugo Jan Backovsky Slovan Liberec
46' Wissel Slovan Liberec Wissel Jakub Hudák voor Nicolas Penner Slovan Liberec
46' Wissel Slovan Liberec Wissel Luka Kulenovic voor Lukáš Letenay Slovan Liberec
46' Wissel Slovan Liberec Wissel Ondrej Lehoczki voor Jan Mikula Slovan Liberec
46' Wissel Slovan Liberec Wissel Milan Lexa voor Denis Visinsky Slovan Liberec
46' Wissel Slovan Liberec Wissel Marios Pourzitidis voor Milan Govaers Slovan Liberec
46' Wissel Slovan Liberec Wissel Michael Rabusic voor Olaf Kok Slovan Liberec
46' Wissel Slovan Liberec Wissel Lubomir Tupta voor Filip Horsky Slovan Liberec
46' Wissel Slovan Liberec Wissel Jan Žambůrek voor Ivan Varfolomeev Slovan Liberec
88' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt Lubomir Tupta Slovan Liberec 3-0