Nabeschouwing Sochi - Slavia Sofia (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Donderdag 8 februari 2024 - 13:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Sochi het donderdag 8 februari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Slavia Sofia. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Sochi - Slavia Sofia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Slavia Sofia (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Sochi en Slavia Sofia is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door Miguel, waarmee Sochi met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sochi uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Sochi - Slavia Sofia
Goals
1
0
LIVE Sochi - Slavia Sofia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Slavia Sofia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
58' Doelpunt Sochi Doelpunt Miguel Sochi 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Slavia Sofia
Opstellingen Sochi - Slavia Sofia

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sochi - Slavia Sofia

Sochi en Slavia Sofia treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Sochi en Slavia Sofia elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Sochi 0
Winst Slavia Sofia 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Sochi - Slavia Sofia Opstelling Sochi Opstelling Slavia Sofia Live Sochi - Slavia Sofia Live Sochi - Slavia Sofia kijken Sochi - Slavia Sofia kijken Live Sochi - Slavia Sofia stream Sochi - Slavia Sofia Fox Sports Nabeschouwing Sochi - Slavia Sofia Uitslag Sochi - Slavia Sofia Statistieken Sochi - Slavia Sofia Vriendschappelijk clubs 2024 Sochi - Slavia Sofia wedden Sochi - Slavia Sofia gokken Sochi - Slavia Sofia Unibet