Nabeschouwing Sparta Praha - Kopenhagen (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Sparta Praha het zaterdag 20 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Epet Arena in Prague.

Via de Sparta Praha - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Praha - Kopenhagen (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Sparta Praha en Kopenhagen is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sparta Praha. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Victor Olatunji, waarmee Sparta Praha met 1-0 de leiding nam. In de 26e minuut moest Denis Vavro van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest FC Copenhagen verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sparta Praha via een goal van Jan Kuchta in de 76e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sparta Praha.

LIVE Sparta Praha - Kopenhagen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Praha - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt Victor Olatunji met assist van Qazim Laçi Sparta Praha 1-0
26' Rode kaart FC Copenhagen Rode kaart voor Denis Vavro FC Copenhagen
30' Wissel FC Copenhagen Wissel Valdemar Lund Jensen voor Roony Bardghji FC Copenhagen
46' Wissel Sparta Praha Wissel Kaan Kairinen voor Tomas Wiesner Sparta Praha
46' Wissel FC Copenhagen Wissel Lukas Lerager voor Diogo Gonçalves FC Copenhagen
46' Wissel Sparta Praha Wissel Indrit Tuci voor Lukas Haraslin Sparta Praha
46' Wissel FC Copenhagen Wissel Peter Ankersen voor Elias Jelert FC Copenhagen
46' Wissel Sparta Praha Wissel Veljko Birmancevic voor Michal Sevcik Sparta Praha
46' Wissel FC Copenhagen Wissel Victor Froholdt voor Viktor Claesson FC Copenhagen
46' Wissel Sparta Praha Wissel Jan Kuchta voor Victor Olatunji Sparta Praha
46' Wissel FC Copenhagen Wissel Orri Óskarsson voor Andreas Cornelius FC Copenhagen
46' Wissel Sparta Praha Wissel Ángelo Preciado voor Jan Mejdr Sparta Praha
46' Wissel Sparta Praha Wissel Matej Rynes voor Qazim Laçi Sparta Praha
46' Wissel Sparta Praha Wissel Lukas Sadilek voor Markus Solbakken Sparta Praha
46' Wissel Sparta Praha Wissel Adam Sevinsky voor Filip Panak Sparta Praha
46' Wissel Sparta Praha Wissel Dalibor Večerka voor Ladislav Krejci Sparta Praha
46' Wissel Sparta Praha Wissel Peter Vindahl Jensen voor Vojtech Vorel Sparta Praha
46' Wissel Sparta Praha Wissel Martin Vitik voor Patrik Vydra Sparta Praha
59' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor Peter Ankersen FC Copenhagen
63' Wissel FC Copenhagen Wissel Jordan Larsson voor Mohamed Elyounoussi FC Copenhagen
76' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt Jan Kuchta Sparta Praha 2-0
78' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor Indrit Tuci Sparta Praha
80' Wissel FC Copenhagen Wissel Thomas Jørgensen voor Oscar Højlund FC Copenhagen