Nabeschouwing Spartak Moskva - Kairat (6-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 14 februari 2024 - 17:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Spartak Moskva het woensdag 14 februari 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Kairat. De wedstrijd wordt gespeeld in Al-Nahyan Stadium in Abu Dhabi.

Via de Spartak Moskva - Kairat live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Kairat (6-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Spartak Moskva en Kairat is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Aleksandr Sobolev, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. Spartak Moskva vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Anton Zinkovskiy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Spartak Moskva, waarmee Daniil Khlusevich zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Spartak Moskva geen gas terug, waardoor in de 62e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Quincy Promes. De 5-0 voor Spartak Moskva volgde even later in de 82e minuut nadat Quincy Promes namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 85e minuut en kwam op naam te staan van Spartak Moskva speler Victor Moses, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Spartak Moskva, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Spartak Moskva - Kairat 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Kairat teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Aleksandr Sobolev Spartak Moskva 1-0
14' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Anton Zinkovskiy Spartak Moskva 2-0
55' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Daniil Khlusevich Spartak Moskva 3-0
62' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Quincy Promes Spartak Moskva 4-0
82' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Quincy Promes Spartak Moskva 5-0
85' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Victor Moses Spartak Moskva 6-0