Nabeschouwing Spartak Moskva - Rostov (0-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 7 februari 2024 - 17:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Spartak Moskva het woensdag 7 februari 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Al-Nahyan Stadium in Abu Dhabi.

Via de Spartak Moskva - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Rostov (0-0)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Spartak Moskva en Rostov geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Evgeniy Chernov, waarmee Rostov met 0-1 de leiding nam. Rostov vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nikolay Komlichenko op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Nail Umyarov dacht na 48 minuten te scoren voor Rostov, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Het was Spartak Moskva dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 0-0.

LIVE Spartak Moskva - Rostov 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Roman Zobnin Spartak Moskva
32' Wissel Rostov Wissel Ivan Komarov voor Daniil Utkin Rostov
39' Doelpunt Rostov Doelpunt Evgeniy Chernov Rostov 0-1
41' Doelpunt Rostov Doelpunt Nikolay Komlichenko met assist van Ronaldo Rostov 0-2
46' Wissel Spartak Moskva Wissel Mikhail Ignatov voor Quincy Promes Spartak Moskva
46' Wissel Spartak Moskva Wissel Leon Klassen voor Jesús Medina Spartak Moskva
46' Wissel Spartak Moskva Wissel Nikita Chernov voor Alexis Duarte Spartak Moskva
46' Wissel Spartak Moskva Wissel Daniil Denisov voor Roman Zobnin Spartak Moskva
46' Wissel Spartak Moskva Wissel Georgiy Dzhikiya voor Srdjan Babic  Spartak Moskva
46' Wissel Spartak Moskva Wissel Victor Moses voor Anton Zinkovskiy Spartak Moskva
46' Wissel Spartak Moskva Wissel Oleg Reabciuk voor Daniil Khlusevich Spartak Moskva
46' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Aleksandr Selikhov Aleksandr Maksimenko Spartak Moskva
48' Doelpunt Rostov Doelpunt Nail Umyarov Rostov
62' Wissel Spartak Moskva Wissel Kirill Shchetinin voor Spartak Moskva 0-3