Nabeschouwing St. Pauli - Osnabrück (1-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 12 januari 2024 - 14:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt St. Pauli het vrijdag 12 januari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Osnabrück. De wedstrijd wordt gespeeld in Millerntor-Stadion in Hamburg.

Via de St. Pauli - Osnabrück live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pauli - Osnabrück (1-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen St. Pauli en Osnabrück is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Osnabrück. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Dave Gnaase, waarmee Osnabrück met 0-1 de leiding nam. Osnabrück vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Christian Joe Conteh op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut wist St. Pauli de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Adam Dźwigała.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Osnabrück vergroot nadat Noel Niemann de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Osnabrück.

LIVE St. Pauli - Osnabrück 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pauli - Osnabrück teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Osnabrück Doelpunt Dave Gnaase Osnabrück 0-1
23' Doelpunt Osnabrück Doelpunt Christian Joe Conteh Osnabrück 0-2
56' Doelpunt St. Pauli Doelpunt Adam Dźwigała St. Pauli 1-2
80' Doelpunt Osnabrück Doelpunt Noel Niemann Osnabrück 1-3