Nabeschouwing St. Pölten - Hartberg (3-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 17 januari 2024 - 13:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt St. Pölten het woensdag 17 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in NV ARENA in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Hartberg (3-3)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen St. Pölten en Hartberg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Maximilian Entrup, waarmee St. Pölten met 1-0 de leiding nam. Hartberg kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Maximilian Entrup, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette Maximilian Entrup zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hartberg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor dankzij een 3-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken St. Pölten - Hartberg
Goals
3
3
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
0
Aanvallen
6
9
Gevaarlijke aanvallen
3
5
LIVE St. Pölten - Hartberg 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt St. Pölten Doelpunt Maximilian Entrup St. Pölten 1-0
29' Doelpunt Hartberg Doelpunt Maximilian Entrup Hartberg 1-1
32' Doelpunt Hartberg Doelpunt Maximilian Entrup Hartberg 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pölten - Hartberg
Opstellingen St. Pölten - Hartberg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing St. Pölten - Hartberg

St. Pölten en Hartberg treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat St. Pölten en Hartberg elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst St. Pölten 0
Winst Hartberg 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
St. Pölten - Hartberg Opstelling St. Pölten Opstelling Hartberg Live St. Pölten - Hartberg Live St. Pölten - Hartberg kijken St. Pölten - Hartberg kijken Live St. Pölten - Hartberg stream St. Pölten - Hartberg Fox Sports Nabeschouwing St. Pölten - Hartberg Uitslag St. Pölten - Hartberg Statistieken St. Pölten - Hartberg Vriendschappelijk clubs 2024 St. Pölten - Hartberg wedden St. Pölten - Hartberg gokken St. Pölten - Hartberg Unibet