Nabeschouwing Stabæk - Start (2-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 1 maart 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Stabæk het vrijdag 1 maart 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Start. De wedstrijd wordt gespeeld in Nadderud Stadion in Bærum.

Via de Stabæk - Start live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stabæk - Start (2-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Stabæk en Start is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Stabæk. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Sander Sjøkvist, waarmee Start met 0-1 de leiding nam. Stabæk kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Rasmus Eggen Vinge, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van S. Hansen kwam Stabæk in de 55e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Stabæk dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Stabæk - Start 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stabæk - Start teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Start Doelpunt Sander Sjøkvist met assist van Alagie Sanyang  Start 0-1
9' Wissel Start Wissel Sander Svela voor Alagie Sanyang  Start
47' Doelpunt Stabæk Doelpunt Rasmus Eggen Vinge Stabæk 1-1
55' Eigen doelpunt Stabæk Eigen doelpunt S. Hansen Stabæk 2-1
60' Wissel Start Wissel Madiodio Dia voor Havard Aasheim Start
60' Wissel Start Wissel Salim Nkubiri voor Fredrik Pålerud Start
60' Wissel Start Wissel Marius Nordal voor Deni Dashaev Start
71' Wissel Start Wissel Adrian Eftestad Nilsen voor Sander Svela Start
71' Wissel Start Wissel Altin Ujkani voor Sander Helland Richardsen Start