Nabeschouwing Stromsgodset - Odd (1-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 12:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Stromsgodset het zaterdag 9 maart 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Odd. De wedstrijd wordt gespeeld in Marienlyst Stadion in Drammen.

Via de Stromsgodset - Odd live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stromsgodset - Odd (1-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Stromsgodset en Odd is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Odd. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Faniel Temesgen Tewelde zette Strømsgodset op een 1-0 voorsprong in de 4e minuut van de wedstrijd. Odd kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Faniel Temesgen Tewelde, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 24e minuut zette Torgeir Børven zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Odd de leiding in de wedstrijd nam.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor Odd vergroot nadat Etzaz Hussain de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Odd.

Wedstrijdstatistieken Stromsgodset - Odd
Goals
1
3
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
13
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
56
64
Gevaarlijke aanvallen
33
29
Corners
5
2
Wissels
1
6
LIVE Stromsgodset - Odd 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stromsgodset - Odd teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Eigen doelpunt Strømsgodset Eigen doelpunt Faniel Temesgen Tewelde Strømsgodset 1-0
20' Doelpunt Odd Doelpunt Faniel Temesgen Tewelde Odd 1-1
24' Doelpunt Odd Doelpunt Torgeir Børven Odd 1-2
74' Doelpunt Odd Doelpunt Etzaz Hussain Odd 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Stromsgodset - Odd
Opstellingen Stromsgodset - Odd

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Stromsgodset - Odd

Stromsgodset en Odd treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Stromsgodset en Odd elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Stromsgodset 0
Winst Odd 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Stromsgodset - Odd Opstelling Stromsgodset Opstelling Odd Live Stromsgodset - Odd Live Stromsgodset - Odd kijken Stromsgodset - Odd kijken Live Stromsgodset - Odd stream Stromsgodset - Odd Fox Sports Nabeschouwing Stromsgodset - Odd Uitslag Stromsgodset - Odd Statistieken Stromsgodset - Odd Vriendschappelijk clubs 2024 Stromsgodset - Odd wedden Stromsgodset - Odd gokken Stromsgodset - Odd Unibet