Nabeschouwing Sturm Graz II - Voitsberg (0-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 12:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Sturm Graz II het zaterdag 20 januari 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Voitsberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Messendorf Trainingszentrum in Graz.

Via de Sturm Graz II - Voitsberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz II - Voitsberg (0-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Sturm Graz II en Voitsberg is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Voitsberg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door Philipp Zuna, waarmee Voitsberg met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Voitsberg opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het Lukas Sidar die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Voitsberg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Voitsberg.

Wedstrijdstatistieken Sturm Graz II - Voitsberg
Balbezit
43%
57%
Schoten totaal
17
13
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
92
76
Gevaarlijke aanvallen
91
51
Corners
7
6
Wissels
10
5
LIVE Sturm Graz II - Voitsberg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz II - Voitsberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Doelpunt Voitsberg Doelpunt Philipp Zuna Voitsberg 0-1
90' Doelpunt Voitsberg Doelpunt Lukas Sidar Voitsberg 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz II - Voitsberg
Opstellingen Sturm Graz II - Voitsberg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sturm Graz II - Voitsberg

Sturm Graz II en Voitsberg treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Sturm Graz II en Voitsberg elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Sturm Graz II 0
Winst Voitsberg 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sturm Graz II - Voitsberg Opstelling Sturm Graz II Opstelling Voitsberg Live Sturm Graz II - Voitsberg Live Sturm Graz II - Voitsberg kijken Sturm Graz II - Voitsberg kijken Live Sturm Graz II - Voitsberg stream Sturm Graz II - Voitsberg Fox Sports Nabeschouwing Sturm Graz II - Voitsberg Uitslag Sturm Graz II - Voitsberg Statistieken Sturm Graz II - Voitsberg Vriendschappelijk clubs 2024 Sturm Graz II - Voitsberg wedden Sturm Graz II - Voitsberg gokken Sturm Graz II - Voitsberg Unibet