Nabeschouwing Sturm Graz - Pogoń Szczecin (0-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Donderdag 25 januari 2024 - 11:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Sturm Graz het donderdag 25 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Pogoń Szczecin.

Via de Sturm Graz - Pogoń Szczecin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Pogoń Szczecin (0-0)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Sturm Graz en Pogoń Szczecin geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een score.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Fredrik Ulvestad, waarmee Pogoń Szczecin met 0-1 de leiding nam. Pogoń Szczecin vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Efthymios Koulouris op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Pogoń Szczecin, waarmee Fredrik Ulvestad zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Pogoń Szczecin geen gas terug, waardoor in de 68e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Efthymios Koulouris. De 0-5 voor Pogoń Szczecin volgde even later in de 70e minuut nadat Luka Zahovic namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 74e minuut was het Leon Grgic van Sturm Graz wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Een penalty na 78 minuten had Pogoń Szczecin een goal moeten opleveren, maar Vahan Bichakhchyan wist deze kans helaas niet verzilveren, waardoor de score onveranderd bleef. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Luka Zahovic van Pogoń Szczecin die daarmee in de 84e minuut de eindstand bepaalde: 1-6. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Sturm Graz - Pogoń Szczecin
LIVE Sturm Graz - Pogoń Szczecin 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Pogoń Szczecin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Pogoń Szczecin Doelpunt Fredrik Ulvestad Pogoń Szczecin 0-1
48' Doelpunt Pogoń Szczecin Doelpunt Efthymios Koulouris Pogoń Szczecin 0-2
64' Doelpunt Pogoń Szczecin Doelpunt Fredrik Ulvestad Pogoń Szczecin 0-3
68' Doelpunt Pogoń Szczecin Doelpunt Efthymios Koulouris Pogoń Szczecin 0-4
70' Doelpunt Pogoń Szczecin Doelpunt Luka Zahovic Pogoń Szczecin 0-5
74' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Leon Grgic Sturm Graz 1-5
78' Penalty gemist Pogoń Szczecin Penalty gemist Vahan Bichakhchyan Pogoń Szczecin
84' Doelpunt Pogoń Szczecin Doelpunt Luka Zahovic Pogoń Szczecin 1-6