Nabeschouwing Táborsko - Příbram (3-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Táborsko het zaterdag 27 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Příbram. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Táborsko - Příbram live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Táborsko - Příbram (3-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Táborsko en Příbram is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Táborsko. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Michal Hošek, waarmee Příbram met 0-1 de leiding nam. Příbram vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van David Krch op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut wist Táborsko de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Alexandr Sojka.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Pavel Svatek de 2-2 maakte voor Táborsko. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Táborsko dat in de 88e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Jiří Kateřiňák de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Táborsko.

Wedstrijdstatistieken Táborsko - Příbram
Goals
3
2
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
18
7
Schoten op doel
11
4
Aanvallen
112
77
Gevaarlijke aanvallen
82
43
Corners
13
4
LIVE Táborsko - Příbram 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Táborsko - Příbram teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Příbram Doelpunt Michal Hošek Příbram 0-1
20' Doelpunt Příbram Doelpunt David Krch Příbram 0-2
35' Doelpunt Táborsko Doelpunt Alexandr Sojka Táborsko 1-2
72' Doelpunt Táborsko Doelpunt Pavel Svatek Táborsko 2-2
88' Doelpunt Táborsko Doelpunt Jiří Kateřiňák Táborsko 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Táborsko - Příbram
Opstellingen Táborsko - Příbram

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Táborsko - Příbram

Táborsko en Příbram treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Táborsko en Příbram elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Táborsko 0
Winst Příbram 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Táborsko - Příbram Opstelling Táborsko Opstelling Příbram Live Táborsko - Příbram Live Táborsko - Příbram kijken Táborsko - Příbram kijken Live Táborsko - Příbram stream Táborsko - Příbram Fox Sports Nabeschouwing Táborsko - Příbram Uitslag Táborsko - Příbram Statistieken Táborsko - Příbram Vriendschappelijk clubs 2024 Táborsko - Příbram wedden Táborsko - Příbram gokken Táborsko - Příbram Unibet