Nabeschouwing Teplice - Ludogorets (0-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 30 januari 2024 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Teplice het dinsdag 30 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Teplice - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Teplice - Ludogorets (0-0)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Teplice en Ludogorets geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 0-0 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Rwan Seco, waarmee Ludogorets met 0-1 de leiding nam. Teplice kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Petr Hronek, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette Abdallah Gning zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Teplice de leiding in de wedstrijd nam.

Na 47 minuten werd de voorsprong voor Teplice vergroot nadat Abdallah Gning de 3-1 wist te scoren. Ludogorets kreeg een penalty toegewezen in de 66e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond Rwan Seco die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-1 tussenstand op het scorebord bleef staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Teplice - Ludogorets
LIVE Teplice - Ludogorets 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Teplice - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Teplice Gele kaart voor Lukáš Mareček Teplice
15' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Rwan Seco Ludogorets 0-1
28' Gele kaart Teplice Gele kaart voor Abdallah Gning Teplice
30' Doelpunt Teplice Doelpunt Petr Hronek Teplice 1-1
46' Doelpunt Teplice Doelpunt Abdallah Gning Teplice 2-1
46' Wissel Ludogorets Wissel Raí Nascimento voor Pedro Naressi Ludogorets
46' Wissel Ludogorets Wissel M. Stepanovski voor Rick Ludogorets
46' Wissel Ludogorets Wissel Matías Tissera voor Todor Nedelev Ludogorets
47' Doelpunt Teplice Doelpunt Abdallah Gning Teplice 3-1
54' Wissel Ludogorets Wissel Damyan Hristov voor Simon Sluga Ludogorets
66' Penalty gemist Ludogorets Penalty gemist Rwan Seco Rwan Seco Ludogorets
71' Wissel Teplice Wissel Yegor Tsykalo voor Abdallah Gning Teplice