Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - St. Gallen (4-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 12 januari 2024 - 12:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Union Saint-Gilloise het vrijdag 12 januari 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen St. Gallen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - St. Gallen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - St. Gallen (4-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Union Saint-Gilloise en St. Gallen is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Dennis Eckert Ayensa, waarmee Union Saint-Gilloise met 1-0 de leiding nam. In de 62e minuut was het Union Saint-Gilloise dat via Kevin Rodríguez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Parente dacht na 70 minuten te scoren voor Union Saint-Gilloise, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Union Saint-Gilloise via Bastien Toma, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 86e minuut werd de stand op 4-0 gezet na een benutte penalty van Union Saint-Gilloise speler Elton Kabangu.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Union Saint-Gilloise dankzij een 4-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Union Saint-Gilloise - St. Gallen
4
0
LIVE Union Saint-Gilloise - St. Gallen 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - St. Gallen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt Dennis Eckert Ayensa Union Saint-Gilloise 1-0
36' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor Christian Witzig St. Gallen
40' Wissel St. Gallen Wissel Isaac Schmidt voor Christian Witzig St. Gallen
43' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Christian Burgess Union Saint-Gilloise
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Nathan Huygevelde voor Cameron Puertas Union Saint-Gilloise
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Noah Sadiki voor Gustaf Nilsson Union Saint-Gilloise
46' Wissel St. Gallen Wissel Abdoulaye Diaby voor Patrick Sutter St. Gallen
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Arnaud Djoum voor Kevin Mac Allister Union Saint-Gilloise
46' Wissel St. Gallen Wissel Bela Dumrath voor Lukas Watkowiak St. Gallen
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Guillaume François voor Christian Burgess Union Saint-Gilloise
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Elton Kabangu voor Charles Vanhoutte Union Saint-Gilloise
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Fedde Leysen voor Dennis Eckert Ayensa Union Saint-Gilloise
46' Wissel St. Gallen Wissel Felix Mambimbi voor Nikolaj Moller St. Gallen
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Kevin Rodríguez voor Ross Sykes Union Saint-Gilloise
46' Wissel St. Gallen Wissel Fabian Schubert voor Albin Krasniqi St. Gallen
46' Wissel St. Gallen Wissel Mihailo Stevanović voor Bastien Toma St. Gallen
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Henok Teklab voor Loïc Lapoussin Union Saint-Gilloise
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Casper Terho voor Mathias Rasmussen Union Saint-Gilloise
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel D. K. Tshilanda voor Alessio Castro-Montes Union Saint-Gilloise
56' Wissel St. Gallen Wissel Guillaume François voor St. Gallen
59' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor C. Konietzke Jordi Quintillà St. Gallen
61' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor F. Lymann Union Saint-Gilloise
62' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt Kevin Rodríguez Union Saint-Gilloise
65' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Casper Terho Union Saint-Gilloise 2-0
69' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor Fabian Schubert St. Gallen
70' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor Justin Janitzek Albert Vallci St. Gallen
70' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt J. Parente met assist van Chima Okoroji Union Saint-Gilloise
70' Penalty Union Saint-Gilloise Penalty Bastien Toma Jozo Stanić Union Saint-Gilloise
77' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor Isaac Schmidt St. Gallen
79' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt Kevin Rodríguez Union Saint-Gilloise 3-0
83' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Arnaud Dony voor D. K. Tshilanda Union Saint-Gilloise
86' Penalty Union Saint-Gilloise Penalty Elton Kabangu Union Saint-Gilloise 4-0
89' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor Justin Janitzek St. Gallen