Nabeschouwing Várda SE - Tiszakecske (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 14:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Várda SE het zaterdag 13 januari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Tiszakecske. De wedstrijd wordt gespeeld in Várkert Sportpálya in Kisvárda.

Via de Várda SE - Tiszakecske live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Várda SE - Tiszakecske (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Várda SE en Tiszakecske is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Várda SE. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 86e minuut dacht Várda SE op voorsprong te komen via een doelpunt van Vincze. Helaas voor Várda SE werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Várda SE - Tiszakecske
Goals
1
0
LIVE Várda SE - Tiszakecske 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Várda SE - Tiszakecske teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
86' Doelpunt Várda SE Doelpunt Vincze Várda SE
Video hoogtepunten en samenvatting Várda SE - Tiszakecske
Opstellingen Várda SE - Tiszakecske

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Várda SE - Tiszakecske

Várda SE en Tiszakecske treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Várda SE en Tiszakecske elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Várda SE 0
Winst Tiszakecske 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Várda SE - Tiszakecske Opstelling Várda SE Opstelling Tiszakecske Live Várda SE - Tiszakecske Live Várda SE - Tiszakecske kijken Várda SE - Tiszakecske kijken Live Várda SE - Tiszakecske stream Várda SE - Tiszakecske Fox Sports Nabeschouwing Várda SE - Tiszakecske Uitslag Várda SE - Tiszakecske Statistieken Várda SE - Tiszakecske Vriendschappelijk clubs 2024 Várda SE - Tiszakecske wedden Várda SE - Tiszakecske gokken Várda SE - Tiszakecske Unibet