Nabeschouwing Vasco da Gama - San Lorenzo (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 19 januari 2024 - 02:15 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Vasco da Gama het vrijdag 19 januari 2024 om 02:15 uur in eigen huis op tegen San Lorenzo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Domingo Burgueño Miguel in Maldonado.

Via de Vasco da Gama - San Lorenzo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vasco da Gama - San Lorenzo (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Vasco da Gama en San Lorenzo is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Vasco da Gama. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door Léo, waarmee Vasco da Gama met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Vasco da Gama uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Vasco da Gama - San Lorenzo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vasco da Gama - San Lorenzo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Vasco da Gama Gele kaart voor Vasco da Gama
46' Wissel Vasco da Gama Wissel Paulo Henrique voor João Pedro Lecce Vasco da Gama
46' Wissel Vasco da Gama Wissel Jair voor Robert Rojas Vasco da Gama
46' Wissel Vasco da Gama Wissel Léo voor Rossi Vasco da Gama
46' Wissel Vasco da Gama Wissel Maicon voor David Vasco da Gama
46' Wissel Vasco da Gama Wissel Erick Marcus voor João Victor Vasco da Gama
46' Wissel Vasco da Gama Wissel Dimitri Payet voor Praxedes Vasco da Gama
60' Gele kaart Vasco da Gama Gele kaart voor Vasco da Gama
60' Wissel Vasco da Gama Wissel Serginho voor Lucas Piton Vasco da Gama
71' Wissel Vasco da Gama Wissel Julião voor Erick Marcus Vasco da Gama
71' Wissel Vasco da Gama Wissel Rayan voor Pablo Vegetti Vasco da Gama
72' Wissel San Lorenzo Wissel Matías Hernández voor Carlos Sánchez San Lorenzo
72' Wissel San Lorenzo Wissel Gastón Campi voor Eric Remedi San Lorenzo
75' Doelpunt Vasco da Gama Doelpunt Léo Vasco da Gama 1-0
82' Wissel San Lorenzo Wissel Arias voor Manuel Insaurralde San Lorenzo
82' Wissel San Lorenzo Wissel Francisco Perruzzi voor Elian Irala San Lorenzo