Nabeschouwing Viborg - Horsens (4-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Donderdag 25 januari 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Viborg het donderdag 25 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Horsens.

Via de Viborg - Horsens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viborg - Horsens (4-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Viborg en Horsens is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Viborg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Anosike Ementa, waarmee Viborg met 1-0 de leiding nam. Horsens kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mikkel Lassen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette Anosike Ementa zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Viborg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 51 minuten werd de voorsprong voor Viborg vergroot nadat Renato Júnior de 3-1 wist te scoren. In de 60e minuut kwam Horsens weer dichterbij, nadat Oliver Stanisic de stand terug wist te brengen naar 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 63e minuut en kwam op naam te staan van Viborg speler Ibrahim Said, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Viborg.

LIVE Viborg - Horsens 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viborg - Horsens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Viborg Doelpunt Anosike Ementa Viborg 1-0
28' Doelpunt Horsens Doelpunt Mikkel Lassen Horsens 1-1
34' Doelpunt Viborg Doelpunt Anosike Ementa Viborg 2-1
51' Doelpunt Viborg Doelpunt Renato Júnior Viborg 3-1
60' Doelpunt Horsens Doelpunt Oliver Stanisic Horsens 3-2
63' Doelpunt Viborg Doelpunt Ibrahim Said Viborg 4-2