Nabeschouwing Vålerenga - Brann (3-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 27 februari 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Vålerenga het dinsdag 27 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brann. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Vålerenga - Brann live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vålerenga - Brann (3-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Vålerenga en Brann is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Vålerenga. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Joachim Soltvedt, waarmee Brann met 1-0 de leiding nam. In de 58e minuut moest Nathan Idumba Fasika van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Vålerenga verder met een speler minder. Een penalty in de 59e minuut was de ideale kans voor Brann om te scoren. Joachim Soltvedt was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-0 bleef.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Joachim Soltvedt de voorsprong door in de 60e minuut de 2-0 te scoren voor Brann. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Brann, waarmee Magnus Warming zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Vålerenga dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Vålerenga - Brann 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vålerenga - Brann teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Brann Doelpunt Joachim Soltvedt met assist van Ulrik Mathisen Brann 1-0
46' Gele kaart Vålerenga Gele kaart voor Nathan Idumba Fasika Vålerenga
46' Wissel Brann Wissel Niklas Wassberg voor Emil Kornvig Brann
46' Wissel Vålerenga Wissel Filip Thorvaldsen voor Jones El-Abdellaoui Vålerenga
58' Rode kaart Vålerenga Rode kaart voor Nathan Idumba Fasika Vålerenga
59' Penalty gemist Brann Penalty gemist Joachim Soltvedt Brann
60' Doelpunt Brann Doelpunt Joachim Soltvedt Brann 2-0
60' Wissel Vålerenga Wissel Christian Dahle Borchgrevink voor Vegar Eggen Hedenstad Vålerenga
60' Wissel Brann Wissel Aune Selland Heggebø voor Bård Finne Brann
60' Wissel Vålerenga Wissel Martin Kreuzriegler voor Mees Rijks Vålerenga
60' Wissel Brann Wissel Magnus Warming voor Ole Didrik Blomberg Brann
63' Wissel Vålerenga Wissel Petter Strand voor Fidèle Brice Ambina Vålerenga
70' Doelpunt Brann Doelpunt Magnus Warming Brann 3-0
75' Wissel Brann Wissel Martin Hellan voor Svenn Crone Brann
75' Wissel Brann Wissel Eivind Helland voor Ruben Kristiansen Brann
80' Wissel Brann Wissel Jesper Nerhus Eikrem voor Sivert Heltne Nilsen Brann
81' Wissel Vålerenga Wissel Obasi Onyebuchi voor Daniel Håkans Vålerenga
81' Wissel Vålerenga Wissel Stian Sjøvold Thorstensen voor Elias Hagen Vålerenga
82' Wissel Brann Wissel Lars Remmem voor Ulrik Mathisen Brann