Nabeschouwing Vålerenga - Raufoss (1-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 14:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Vålerenga het zaterdag 3 februari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Raufoss. De wedstrijd wordt gespeeld in Intility Arena in Oslo.

Via de Vålerenga - Raufoss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vålerenga - Raufoss (1-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Vålerenga en Raufoss is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Raufoss. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Andreas Osterud, waarmee Raufoss met 1-0 de leiding nam. Vålerenga kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Elias Hagen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette Elias Kristoffersen Hagen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Vålerenga de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Raufoss dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Vålerenga - Raufoss
1
2
LIVE Vålerenga - Raufoss 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vålerenga - Raufoss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Raufoss Doelpunt Andreas Osterud Raufoss 1-0
53' Doelpunt Vålerenga Doelpunt Elias Hagen Vålerenga 1-1
92' Doelpunt Vålerenga Doelpunt Elias Kristoffersen Hagen Vålerenga 1-2