Nabeschouwing Vålerenga - Sarpsborg 08 (5-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Vålerenga het zaterdag 9 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sarpsborg 08. De wedstrijd wordt gespeeld in Intility Arena in Oslo.

Via de Vålerenga - Sarpsborg 08 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vålerenga - Sarpsborg 08 (5-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Vålerenga en Sarpsborg 08 is geëindigd in een 5-3 overwinning voor Vålerenga. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sarpsborg 08 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Simon Tibbling. Vålerenga kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Henrik Bjørdal, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette Mees Rijks zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Vålerenga de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor Vålerenga vergroot nadat Daniel Håkans de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 74e minuut nadat Christian Dahle Borchgrevink namens Vålerenga de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 75e minuut was het Filip Thorvaldsen van Vålerenga wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Sarpsborg 08 om te scoren. In de 78e minuut zette Rafik Zekhnini de stand op 5-2 in het voordeel van Sarpsborg 08. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Sarpsborg 08. Het was Rafik Zekhnini die in de 90e minuut de stand op 5-3 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-3 eindstand in het voordeel van Vålerenga.

LIVE Vålerenga - Sarpsborg 08 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vålerenga - Sarpsborg 08 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt Simon Tibbling Sarpsborg 08 0-1
27' Doelpunt Vålerenga Doelpunt Henrik Bjørdal Vålerenga 1-1
38' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor Rafik Zekhnini Sarpsborg 08
41' Doelpunt Vålerenga Doelpunt Mees Rijks Vålerenga 2-1
44' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor F. Tebo Uchenna Sarpsborg 08
53' Doelpunt Vålerenga Doelpunt Daniel Håkans Vålerenga 3-1
55' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor S. Orjasaeter Sarpsborg 08
74' Doelpunt Vålerenga Doelpunt Christian Dahle Borchgrevink Vålerenga 4-1
75' Doelpunt Vålerenga Doelpunt Filip Thorvaldsen Vålerenga 5-1
78' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt Rafik Zekhnini Sarpsborg 08 5-2
90' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt Rafik Zekhnini Sarpsborg 08 5-3