Nabeschouwing Wiener SC - SV Horn II (2-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 26 januari 2024 - 18:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Wiener SC het vrijdag 26 januari 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen SV Horn II.

Via de Wiener SC - SV Horn II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wiener SC - SV Horn II (2-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Wiener SC en SV Horn II is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wiener SC. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Lucas Pfaffl, waarmee Wiener SC met 1-0 de leiding nam. Wiener SC vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van David Rajkovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut wist SV Horn II de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Haris Ismailcebioglu. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want SV Horn II kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Wiener SC dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wiener SC - SV Horn II 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wiener SC - SV Horn II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Wiener SC Doelpunt Lucas Pfaffl Wiener SC 1-0
22' Doelpunt Wiener SC Doelpunt David Rajkovic Wiener SC 2-0
65' Doelpunt SV Horn II Doelpunt Haris Ismailcebioglu SV Horn II 2-1
77' Gele kaart Wiener SC Gele kaart voor Wiener SC