Nabeschouwing Wil - Dornbirn (4-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Wil het zaterdag 20 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Dornbirn. De wedstrijd wordt gespeeld in IGP Arena in Wil.

Via de Wil - Dornbirn live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wil - Dornbirn (4-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Wil en Dornbirn is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Wil. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door , waarmee Wil met 1-0 de leiding nam. In de 56e minuut moest van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Dornbirn verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Wil via een goal van in de 67e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 77e minuut volgde een derde treffer van Wil, waarmee zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Wil geen gas terug, waardoor in de 89e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van .

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Wil.

LIVE Wil - Dornbirn 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wil - Dornbirn teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Doelpunt Wil Doelpunt Wil 1-0
56' Rode kaart Dornbirn Rode kaart voor Dornbirn
67' Doelpunt Wil Doelpunt Wil 2-0
77' Doelpunt Wil Doelpunt Wil 3-0
89' Doelpunt Wil Doelpunt Wil 4-0