Nabeschouwing Wil - Grasshopper (0-5) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 7 januari 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Wil het zondag 7 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Grasshopper. De wedstrijd wordt gespeeld in IGP Arena in Wil.

Via de Wil - Grasshopper live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wil - Grasshopper (0-5)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Wil en Grasshopper is geëindigd in een 0-5 overwinning voor Grasshopper. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Bradley Fink, waarmee Grasshopper met 0-1 de leiding nam. Grasshopper vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Bradley Fink op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Grasshopper, waarmee Dion Kacuri zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Grasshopper geen gas terug, waardoor in de 71e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Francis Momoh. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Grasshopper. Deze werd gescoord door Robin Kalem in de 74e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Grasshopper.

LIVE Wil - Grasshopper 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wil - Grasshopper teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Grasshopper Doelpunt Bradley Fink Grasshopper 0-1
57' Doelpunt Grasshopper Doelpunt Bradley Fink Grasshopper 0-2
64' Doelpunt Grasshopper Doelpunt Dion Kacuri Grasshopper 0-3
71' Doelpunt Grasshopper Doelpunt Francis Momoh Grasshopper 0-4
74' Doelpunt Grasshopper Doelpunt Robin Kalem Grasshopper 0-5