Nabeschouwing Wisła Płock - Oleksandria (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Maandag 29 januari 2024 - 09:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Wisła Płock het maandag 29 januari 2024 om 09:00 uur in eigen huis op tegen Oleksandria. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Wisła Płock - Oleksandria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wisła Płock - Oleksandria (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Wisła Płock en Oleksandria is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Wisła Płock. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Łukasz Sekulski, waarmee Wisła Płock met 1-0 de leiding nam. Wisła Płock vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dawid Kocyła op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Wisła Płock.

LIVE Wisła Płock - Oleksandria 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wisła Płock - Oleksandria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Wisła Płock Doelpunt Łukasz Sekulski Wisła Płock 1-0
44' Doelpunt Wisła Płock Doelpunt Dawid Kocyła Wisła Płock 2-0