Nabeschouwing Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda (0-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 13:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Zalaegerszegi TE het zaterdag 20 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda.

Via de Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda (0-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Zalaegerszegi TE en Crvena Zvezda is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Jovan Šljivić, waarmee Crvena Zvezda met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Crvena Zvezda.

Wedstrijdstatistieken Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda
LIVE Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt Jovan Šljivić Crvena Zvezda 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda
Opstellingen Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda

Zalaegerszegi TE en Crvena Zvezda treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Zalaegerszegi TE en Crvena Zvezda elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Zalaegerszegi TE 0
Winst Crvena Zvezda 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda Opstelling Zalaegerszegi TE Opstelling Crvena Zvezda Live Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda Live Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda kijken Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda kijken Live Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda stream Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda Fox Sports Nabeschouwing Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda Uitslag Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda Statistieken Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda Vriendschappelijk clubs 2024 Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda wedden Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda gokken Zalaegerszegi TE - Crvena Zvezda Unibet