Nabeschouwing Zenit - Al Duhail (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Maandag 5 februari 2024 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Zenit het maandag 5 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Al Duhail. De wedstrijd wordt gespeeld in Jassim Bin Hamad Stadium in Doha.

Via de Zenit - Al Duhail live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Al Duhail (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Zenit en Al Duhail is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Claudinho, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. Zenit vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Artur op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Zenit.

LIVE Zenit - Al Duhail 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Al Duhail teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Zenit Doelpunt Claudinho Zenit 1-0
29' Gele kaart Al Duhail Gele kaart voor Abdulhamid Mumen Sebaei Al Duhail
46' Wissel Al Duhail Wissel Mohammed Musa voor Moon-hwan Kim Al Duhail
46' Wissel Al Duhail Wissel Ibrahima Bamba voor Lucas Veríssimo Al Duhail
46' Wissel Al Duhail Wissel Mohammed Essa Harbush voor Assim Madibo Al Duhail
48' Gele kaart Al Duhail Gele kaart voor Suhaib Gannan Al Duhail
64' Wissel Al Duhail Wissel Khaled Mohammed voor Michael Olunga Al Duhail
65' Wissel Zenit Wissel Ilzat Akhmetov voor Aleksandr Kovalenko Zenit
65' Wissel Zenit Wissel Wilson Isidor voor Mateo Cassierra Zenit
72' Doelpunt Zenit Doelpunt Artur Zenit 2-0
80' Wissel Zenit Wissel Dmitri Vasiljev voor Nino Zenit
80' Wissel Al Duhail Wissel A. Abubaker voor Suhaib Gannan Al Duhail
80' Wissel Al Duhail Wissel Khaled Mohammed voor Abdul Sawaf Al Duhail
81' Wissel Zenit Wissel M. Bardachev voor Wílmar Barrios Zenit
81' Wissel Zenit Wissel Dmitri Vasiljev voor Nino Zenit