Nabeschouwing Zenit - Shanghai Shenhua (6-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Donderdag 8 februari 2024 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Zenit het donderdag 8 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Shanghai Shenhua. De wedstrijd wordt gespeeld in Jassim Bin Hamad Stadium in Doha.

Via de Zenit - Shanghai Shenhua live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Shanghai Shenhua (6-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Zenit en Shanghai Shenhua is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Zenit kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Pedro Henrique. Zenit vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mateo Cassierra op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Fei Ernanduo dacht na 46 minuten te scoren voor Zenit, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 47e minuut volgde een derde treffer van Zenit, waarmee Mateo Cassierra zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 59 minuten spelen wist Zenit via Ibrahim Amadou de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 77e minuut scoorde Artur Cherny namens Zenit. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Zenit dankzij een 6-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Zenit - Shanghai Shenhua 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Shanghai Shenhua teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Zenit Doelpunt Pedro Henrique met assist van Wendel Zenit 1-0
40' Gele kaart Shanghai Shenhua Gele kaart voor Yangyang Jin Shanghai Shenhua
43' Doelpunt Zenit Doelpunt Mateo Cassierra met assist van Wílmar Barrios Zenit 2-0
46' Doelpunt Zenit Doelpunt Fei Ernanduo met assist van Yangyang Jin Zenit
46' Wissel Shanghai Shenhua Wissel Pengfei Xie voor Hanchao Yu Shanghai Shenhua
47' Doelpunt Zenit Doelpunt Mateo Cassierra met assist van Claudinho Zenit 3-0
54' Gele kaart Shanghai Shenhua Gele kaart voor Douglas Santos Mateo Cassierra Shanghai Shenhua 4-0
59' Doelpunt Zenit Doelpunt Ibrahim Amadou Zenit
61' Wissel Zenit Wissel Mateo Cassierra voor Zenit 5-0
62' Wissel Zenit Wissel Wai-Tsun Dai voor Haoyang Xu Zenit
70' Wissel Zenit Wissel Ilzat Akhmetov voor Claudinho Zenit
70' Wissel Zenit Wissel Gustavo Mantuan voor Artur Zenit
70' Wissel Zenit Wissel Du Queiroz voor Wílmar Barrios Zenit
74' Wissel Zenit Wissel Yunding Cao voor João Carlos Teixeira Zenit
77' Wissel Shanghai Shenhua Wissel M. Bardachev voor Douglas Santos Shanghai Shenhua
77' Doelpunt Zenit Doelpunt Artur Cherny met assist van Mário Fernandes Zenit
77' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Bogdan Moskvichev Denis Adamov Zenit
79' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Zhang Wei Chenjie Zhu Zenit
82' Gele kaart Shanghai Shenhua Gele kaart voor Gustavo Mantuan Shanghai Shenhua 6-0
89' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Strahinja Erakovic Zenit
89' Gele kaart Shanghai Shenhua Gele kaart voor Cephas Malele Shanghai Shenhua
89' Gele kaart Shanghai Shenhua Gele kaart voor Yunding Cao Shanghai Shenhua