Nabeschouwing České Budějovice - Amstetten (6-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 19 januari 2024 - 11:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt České Budějovice het vrijdag 19 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Amstetten.

Via de České Budějovice - Amstetten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing České Budějovice - Amstetten (6-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen České Budějovice en Amstetten is geëindigd in een 6-3 overwinning voor České Budějovice. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Amstetten kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Dominik Starkl. Een benutte penalty van Jiri Skalak in de 19e minuut zorgde er even later voor dat České Budějovice weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Een penalty in de 37e minuut was de ideale kans voor Amstetten om te scoren. was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 40e minuut was het Amstetten dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van . Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat Jiri Skalak van České Budějovice de 2-2 maakte in de 44e minuut. České Budějovice kwam op voorsprong nadat M. Prasek de 3-2 wist te maken na 53 minuten. In de 58e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was die de score op 3-3 zette en daarmee Amstetten weer op gelijke hoogte bracht. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 67 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van České Budějovice. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van M. Prasek die de stand in de wedstrijd op 4-3 zette. Het volgende doelpunt viel in de 73e minuut en werd gescoord door Jan Suchan van České Budějovice. Het betekende de 5-3.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 6-3 stand in het voordeel van České Budějovice.

LIVE České Budějovice - Amstetten 6-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd České Budějovice - Amstetten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Amstetten Doelpunt Dominik Starkl Amstetten 0-1
19' Penalty České Budějovice Penalty Jiri Skalak České Budějovice 1-1
37' Penalty gemist Amstetten Penalty gemist Amstetten
40' Doelpunt Amstetten Doelpunt Amstetten 1-2
44' Doelpunt České Budějovice Doelpunt Jiri Skalak České Budějovice 2-2
53' Doelpunt České Budějovice Doelpunt M. Prasek České Budějovice 3-2
58' Doelpunt Amstetten Doelpunt Amstetten 3-3
67' Doelpunt České Budějovice Doelpunt M. Prasek České Budějovice 4-3
73' Doelpunt České Budějovice Doelpunt Jan Suchan České Budějovice 5-3
88' Doelpunt České Budějovice Doelpunt S. Bohm České Budějovice 6-3