Nabeschouwing Ślęza Wrocław - Domžale (2-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 23 januari 2024 - 11:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Ślęza Wrocław het dinsdag 23 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Domžale. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski in Wrocław.

Via de Ślęza Wrocław - Domžale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ślęza Wrocław - Domžale (2-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Ślęza Wrocław en Domžale is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ślęza Wrocław. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Lukas Hempt zette Ślęza Wrocław op een 1-0 voorsprong in de 8e minuut van de wedstrijd. Domžale kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Luka Topalović, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Ślęza Wrocław vervolgens op 2-1. Het was Karol Borys die vanaf 11 meter wist te scoren in de 81e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Ślęza Wrocław dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ślęza Wrocław - Domžale 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ślęza Wrocław - Domžale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Eigen doelpunt Ślęza Wrocław Eigen doelpunt Lukas Hempt Ślęza Wrocław 1-0
36' Doelpunt Domžale Doelpunt Luka Topalović Domžale 1-1
46' Wissel Ślęza Wrocław Wissel Bartosz Glogowski voor Kacper Trelowski Ślęza Wrocław
46' Wissel Ślęza Wrocław Wissel Jehor Macenko voor Aleksander Paluszek Ślęza Wrocław
46' Wissel Ślęza Wrocław Wissel Simeon Petrov voor Lyubomir Bozhinov Ślęza Wrocław
59' Gele kaart Domžale Gele kaart voor L. Hempt Domžale
81' Penalty Ślęza Wrocław Penalty Karol Borys Ślęza Wrocław 2-1