Nabeschouwing Žalgiris - Banga (5-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 24 januari 2024 - 13:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Žalgiris het woensdag 24 januari 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Banga.

Via de Žalgiris - Banga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žalgiris - Banga (5-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Žalgiris en Banga is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Žalgiris. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Adama Fofana, waarmee Žalgiris met 1-0 de leiding nam. Žalgiris vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Meinardas Mikulenas op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Žalgiris, waarmee Romualdas Jansonas zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Žalgiris geen gas terug, waardoor in de 50e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Romualdas Jansonas. In de 75e minuut werd van Banga met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Žalgiris met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. De vijfde treffer van Žalgiris viel in de 79e minuut en kwam op naam te staan van Giedrius Matulevicius.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Žalgiris.

LIVE Žalgiris - Banga 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žalgiris - Banga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Žalgiris Doelpunt Adama Fofana Žalgiris 1-0
30' Doelpunt Žalgiris Doelpunt Meinardas Mikulenas Žalgiris 2-0
41' Doelpunt Žalgiris Doelpunt Romualdas Jansonas Žalgiris 3-0
50' Doelpunt Žalgiris Doelpunt Romualdas Jansonas Žalgiris 4-0
75' Rode kaart Banga Rode kaart voor Banga
79' Doelpunt Žalgiris Doelpunt Giedrius Matulevicius Žalgiris 5-0