Nabeschouwing Albacete - Athletic Club (0-0) || Copa Del Rey 2011/2012

Dinsdag 3 januari 2012 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt Albacete het dinsdag 3 januari 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club.

Via de Albacete - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Albacete - Athletic Club (0-0)

De Copa Del Rey 2011/2012 wedstrijd tussen Albacete en Athletic Club geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Albacete - Athletic Club
LIVE Albacete - Athletic Club 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Albacete - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Joan Castillo Albacete
38' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Rocha Albacete
45' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Iturraspe Athletic Club
46' Wissel Athletic Club Wissel San José voor De Marcos Athletic Club
46' Wissel Athletic Club Wissel Ibai voor Susaeta Athletic Club
56' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Candela Albacete
61' Wissel Albacete Wissel Miguel Núñez voor David Torres Albacete
70' Wissel Albacete Wissel Alex Colorado voor Candela Albacete
80' Wissel Albacete Wissel David Añón voor Rocha Albacete
88' Wissel Athletic Club Wissel Iñigo Pérez voor Ander Herrera Athletic Club