Nabeschouwing Badalona - Elche (2-2) (1-3 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 30 augustus 2017 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Badalona het woensdag 30 augustus 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Badalona in Badalona.

Via de Badalona - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Badalona - Elche (2-2) (1-3 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Badalona en Elche is geëindigd in een overwinning voor Elche. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Elche het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 1-3 gewonnen werd.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 18 minuten. R. M. Sanchez maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Badalona vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Badalona vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Rivas op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Lolo van Elche die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Kaba de 2-2 maakte voor Elche. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 1-3 score in het voordeel van Elche, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Badalona - Elche 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Badalona - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Penalty Badalona Penalty R. M. Sanchez Badalona 1-0
37' Doelpunt Badalona Doelpunt A. Rivas Badalona 2-0
65' Penalty Elche Penalty Lolo Elche 2-1
76' Doelpunt Elche Doelpunt S. Kaba Elche 2-2
1' Penalty gemist in shootout Elche Penalty gemist in shootout G. Verdu Elche
1' Penalty gemist in shootout Badalona Penalty gemist in shootout Albarran Badalona
2' Penalty gescoord in shootout Elche Penalty gescoord in shootout I. Calero Elche 0-1
2' Penalty gemist in shootout Badalona Penalty gemist in shootout M. Serramitja Badalona
3' Penalty gescoord in shootout Elche Penalty gescoord in shootout Benja Elche 0-2
3' Penalty gescoord in shootout Badalona Penalty gescoord in shootout Kevin Badalona 1-2
4' Penalty gescoord in shootout Elche Penalty gescoord in shootout I. Sanchez Elche 1-3
4' Penalty gemist in shootout Badalona Penalty gemist in shootout M. Cosme Badalona