Nabeschouwing Barcelona - Celta de Vigo (5-0) || Copa Del Rey 2017/2018

Donderdag 11 januari 2018 - 21:30 uur



In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Barcelona het donderdag 11 januari 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Celta de Vigo (5-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Barcelona en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 5-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door L. Messi, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Messi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee J. Alba zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Barcelona geen gas terug, waardoor in de 31e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. Suarez. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor FC Barcelona. Deze werd gescoord door I. Rakitic in de 87e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alejandro José Hernández Hernández bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Barcelona.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Celta de Vigo
Goals
5
0
Balbezit
61%
39%
Schoten totaal
19
4
Schoten op doel
8
0
Aanvallen
94
55
Gevaarlijke aanvallen
95
40
Overtredingen
2
4
Buitenspel
5
1
Corners
7
1
Wissels
4
3
LIVE Barcelona - Celta de Vigo 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van J. Alba FC Barcelona 1-0
15' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van J. Alba FC Barcelona 2-0
28' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt J. Alba met assist van L. Messi FC Barcelona 3-0
31' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suarez FC Barcelona 4-0
46' Wissel Celta de Vigo Wissel M. Gomez voor I. Aspas Celta de Vigo
46' Wissel Celta de Vigo Wissel N. Radoja voor D. Wass Celta de Vigo
46' Wissel FC Barcelona Wissel T. Vermaelen voor G. Pique FC Barcelona
57' Wissel Celta de Vigo Wissel B. Mendez voor P. Sisto Celta de Vigo
59' Wissel FC Barcelona Wissel O. Dembele voor L. Messi FC Barcelona
63' Wissel FC Barcelona Wissel A. Jose voor A. Iniesta FC Barcelona
87' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt I. Rakitic met assist van O. Dembele FC Barcelona 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Celta de Vigo
Opstellingen Barcelona - Celta de Vigo
De opstellingen van Barcelona en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Barcelona - Celta de Vigo

Barcelona en Celta de Vigo spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Celta de Vigo in de Copa Del Rey vond plaats op 4 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Barcelona 0
Winst Celta de Vigo 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Barcelona - Celta de Vigo Opstelling Barcelona Opstelling Celta de Vigo Live Barcelona - Celta de Vigo Live Barcelona - Celta de Vigo kijken Barcelona - Celta de Vigo kijken Live Barcelona - Celta de Vigo stream Barcelona - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Barcelona - Celta de Vigo Uitslag Barcelona - Celta de Vigo Statistieken Barcelona - Celta de Vigo Copa Del Rey 2017/2018 Barcelona - Celta de Vigo wedden Barcelona - Celta de Vigo gokken Barcelona - Celta de Vigo Unibet